Hvor meget maling skal jeg bruge?

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Sådan beregner du, hvor meget farve du har brug for!

Læs her hvor let finder du ud af, hvor meget farve du har brug for til dit næste maler projekt! Spar penge, og gør miljøet en stor tjeneste ved at købe den rigtige mængde malerfarve.

Hvordan beregner jeg hvor meget maling jeg skal bruge?


Er det tid til at male igen hjemme – men du er måske lidt usikker på, hvor meget farve du får brug for? Du sparer begge penge og yder miljøet en fantastisk service ved kun at købe den farve, du har brug for. Se vores enkle vejledning for at beregne den rigtige mængde farve med disse punkter nedenfor.

Først skal du vurdere størrelsen på det område, du skal male. Brug hjælp fra en ven til at måle væggenes bredde og højde med en talmeter og multiplicere disse værdier for at beregne det samlede areal i kvadratmeter.

Træk mellemrum såsom vinduer og døre ved hjælp af den samme metode som ovenfor, og træk dem derefter fra dit samlede areal i kvadratmeter.

Multiplicer og find ud af hvor meget maling du skal bruge

Multiplicer dit nye samlede areal i kvadratmeter med hvor mange lager farve der er behov for. Vi anbefaler mindst to lager farve i beregningen.

Til sidst deler denne værdi med m² / l-tallet på din farveboks (hvis du ikke kan finde den på dåsen, kan du slå produktinformation de fleste malerfarve forhandlere online). Dette giver dig hvor mange liter maling du helt har brug for til dit projekt.

Glem ikke at farvetypen og hvilken fabrikant, det betyder bre noget. Når du bruger maling i høj kvalitet, vil du bemærke, at mindre farve er nok til et perfekt resultat. En mindre mængde farve betyder et bedre miljø – og et smukt slutresultat på malerprojektet.

Søg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *