Maler Amager

Norh Maler Amager- Din lokale Malerfirma På Amager

Renoveringentreprise hos Norh Maler Amager

Hos Norh Maler Amager har vi mange års erfaringer med renovering af alle typer af lejligheder og villaer. Vi leverer altid højeste kvalitet af malerarbejde. Og udfører allevarianter af renovering, byg og malerservices på Amager til konkurancesdygtige priser.

Norh Maler Amager klarer filt og tapetsering

Måske vil du have tapetseret hjemme og kigger efter en tapetserer Amager? Norh Maler Amager står altid klar med tapeter til din bolig, Vi udfører jobbet på en kvalitetsmæssigt og på professionel måde.

Skræddersyede Maler Løsninger

Uanset hvad du tænkt at du skal bruge en maler Amager til så kan vi hjælpe og skræddersyr løsninger til dig, vi hjælper dig med den farve du skal skal bruge. Norh Maler er også en bygentreprise med bl.a elektriker og låsesmed.

Sådan her forbereder du dit malerarbejde trin for trin, tip fra Norh Maler Amager;

Norh Maler Amager, efter forberedelser,
så er det tid til at male

Primer med et lag grunning og lag derefter to gange med top farve. Ofte ser det godt ud allerede efter den første strygning, men for at få et dejligt og perfekt slutresultat skal du altid male to gange. Tørretiden findes på maler spanden. Når du er færdig husk at nyde resultatet. Når væggene er tørret lidt, kan du fjerne maskerings båndet og låget. Derefter skal du placere møblerne og renovere rummet. Måske vil du blive inspireret til at male dine møblerne også?

Norh malerfirma Amager - alt i tapet og maling

Her kan du læse om hvad Norh maler Amager kan tilbyde dig

Om Norh Maler Amager - Din malerfirma Amager

Stor ekspertise og erfaring.Norh Maler Amager har stor ekspertise og erfaring inden for alt i malerbranchen. Vores malerfirma Amager. Har en klar organisation hele vejen fra vores ansatte malere og vejledere til kontoret. Norh garanterer effektivt og fleksibelt arbejde af høj kvalitet.

Vi kan lide mangfoldighed. Vores tjenester inkluderer gulv, interiør , tømrer og udvendig maling af alle slags huse og lokaler. Alt fra industrier til forretnings lokaler og private lejligheder. Ud over de traditionelle malerarbejde, såsom facademaling, renoveringsmaleri og tapet. Vil vi også kunne udføre også nogle specielle værker såsom epoxymaleri og metalplader. Bare spørg os hvis du vil vide mere. Et fordelagtigt valg. Vi giver vores kunder værdi for pengene. Kontakt os, så regner vi ud prisen på din opgave og giver dig et godt tilbud

Hvad koster malerarbejde? Læs mere om maler priser her

En virksomhed med bred ekspertise. Norh Maler Amager blev startet sommeren 2018 af Nicolai Eeg og har i dag 10 ansatte medarbejder . Alle er håndplukket, så vi får en god sammensætning af personalet, hvor vi supplerer hinandens oplevelser. Vores malere Amager har alle svendebreve. Alle har også stilladser, hvilket gør os til et komplet malerfirma. Ingen opgaver er for store eller små for Norh Malerfirma Amager.
Vi er ikke fremmed for at påtage os både store og små opgaver. Blandt vores tilfredse kunder hidtil er ejendomsselskaber, byggefirmaer og mange private kunder i hele Storkøbenhavn. Norh Maler Amager udfører også entreprise opgaver der vi kan tilbyde både el og tømrer entreprise.  Læs mere her. 

Norh Malerfirma Amager - Gode priser og høj kvalitet

God pris uden at gå på kompromis, høj kvalitet hver gang. Vores malersvende har arbejdet som malerfirma Amager for enkeltpersoner og virksomheder i mange år. Og vi som virksomhed har altid været afhængige af tilfredse kunder som vores bedste marketingkanal. Ved at lægge stor vægt på kundepleje og kundernes ønske og altid gøre det lille ekstra, sikrer vi gentagne kunder. Når man maler huse eller lejligheder, er der flere ting, man skal overveje. Dels for at sikre, at du bruger den rigtige farve, så farven matcher den måde, du ønsker, at slutresultatet skal se ud. Selvfølgelig er det også vigtigt at være helt sikker på, hvilken slags farve du vil bruge, så du ved, at den matcher det samlede billede. Og ikke mindst giver et holdbart resultat.

Vi giver selvfølgelig gerne nogle tip på trende og hvad der passer godt sammen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Her finder du Norh Maler Amager