Maler Amager, din malerfirma på Amager

Norh Maler Amager- Et lokalt Malerfirma i København S

Vi er en maler Amager, med lokaler på Amagerbrogade. Hvis du søger en dygtig og pålidelig maler Amager så har du kommet de rette sted. Vi vil kunne sørge for hele dit bygge og maler projekt på Amager. 

Norh maler Amager din lokale malerfirma København S

Malerfirma Amager

Hos Norh Maler Amager har vi mange års erfaringer med renovering af alle typer af lejligheder og villaer. Vi leverer altid højeste kvalitet af malerarbejde. Og udfører allevarianter af renovering, byg og malerservices på Amager til konkurancesdygtige priser.

Fuld entreprise

Uanset hvad du tænkt at du skal bruge en maler Amager til så kan vi hjælpe og skræddersyr løsninger til dig, vi hjælper dig med den farve du skal skal bruge. Norh Maler er også en bygentreprise med bl.a elektriker og låsesmed.

Tapetsering Amager

Måske vil du have tapetseret hjemme og kigger efter en tapetserer Amager? Norh Maler Amager står altid klar med tapeter til din bolig, Vi udfører jobbet på en kvalitetsmæssigt og på professionel måde.

Gode tip fra Norh maler Amager

Sådan Her Forbereder Du Dit Malerarbejde Trin For Trin, Tip Fra Norh Maler Amager;

Norh maler Amager giver tips;

Rækkefølge

Maling af væggene – en nem måde at ændre hjemmet på Ser rummet trist ud? Er du måske træt af farven eller tapetet på dine vægge? Ny farve og maling er en sjov måde at forny sit hjem på, og det er ikke altid svært. Her finder du tip til, hvad man skal tage stilling til, og hvordan man får de bedste resultater.Hvis man tør at prøve selv

Kigge på dine vægge

Er væggene malede før? Derefter er det nok at bare spartle huller og andre skader? Slipe overfladerne med et fint sandpapir. Er væggene måske tapetede? I dette tilfælde skal du også sprøjte samlingerne mellem tapeterne, så får du en glat og fin overflade.

Hvilken farve skal du vælge?

Starte med at udgå fra hvad du selv kan lide. Husk, at en lille farveprøve ser anderledes ud på en større overflade. Et godt tip er derfor at købe et par test dåser i forskellige farver og prøve maling et stykke af væggen. En tommelfingerregel er, at en farverig farveprøve bliver mere farvet på væggen. En mat farve opfattes generelt som roligere end en højglansfarve.

Find de rigtige værktøj – Norh maler Amager og malerfirma København S har dette i forvejen

At male væggene med roller er let og går hurtigt. Bestem, hvilken overflade du vil have, og vælg derfor en malerrulle, der passer der efter. En rulle med lang bunke giver mere struktur på væggen, mens en kort bunke giver en glat overflade. 

Husk også, at du har brug for en mindre pensel til at male rundt omkring om døre, vinduer og stikkontakter, hvor det kan være vanskeligt at komme tæt på en rulle. Husk at renegøre inden maling. Børst støv væk fra væggene. Hvis væggene er beskidte, vask dem med malervask. Følg vaskelinjen på produktet, og beskyt gulvet med pap. Maskefor, lister og stikkontakter med maskeringstape.

Få hjælp og vejledning med maling hos Norh malerfirma København S og maler Amager

Norh Maler Amager, Efter Forberedelser,
Så er det tid til at male

Primer med et lag grunning og lag derefter to gange med top farve. Ofte ser det godt ud allerede efter den første strygning, men for at få et dejligt og perfekt slutresultat skal du altid male to gange. Tørretiden findes på maler spanden. Når du er færdig husk at nyde resultatet. Når væggene er tørret lidt, kan du fjerne maskerings båndet og låget. Derefter skal du placere møblerne og renovere rummet. Måske vil du blive inspireret til at male dine møblerne også?

Norh malerfirma Amager – alt i tapet og maling

Dette kan Norh maler Amager tilbyde dig. Norh malerfirma amager din lokale maler København S. Stor ekspertise og erfaring. Norh Maler Amager har stor ekspertise og erfaring inden for alt i malerbranchen. Vores malerfirma Amager. Har en klar organisation hele vejen fra vores ansatte malere og vejledere til kontoret. Norh garanterer effektivt og fleksibelt arbejde af høj kvalitet.

Vi kan lide mangfoldighed. Vores tjenester inkluderer gulv, interiør , tømrer og udvendig maling af alle slags huse og lokaler. Alt fra industrier til forretnings lokaler og private lejligheder. Ud over de traditionelle malerarbejde, såsom facademaling, renoveringsmaleri og tapet. Vil vi også kunne udføre også nogle specielle værker såsom epoxymaleri og metalplader. Bare spørg os hvis du vil vide mere. Et fordelagtigt valg. Vi giver vores kunder værdi for pengene. Kontakt os, så regner vi ud prisen på din opgave og giver dig et godt tilbud

Hvad koster malerarbejde hos Norh malerfirma Amager og maler København S?

Læs mere om maler priser her. En virksomhed med bred ekspertise. Norh Maler Amager blev startet sommeren 2018 af Nicolai Eeg og har i dag 10 ansatte medarbejder . Alle er håndplukket, så vi får en god sammensætning af personalet, hvor vi supplerer hinandens oplevelser. Vores malere Amager har alle svendebreve. 

Alle har også stilladser, hvilket gør os til et komplet malerfirma. Ingen opgaver er for store eller små for Norh Malerfirma Amager.
Vi er ikke fremmed for at påtage os både store og små opgaver. Blandt vores tilfredse kunder hidtil er ejendomsselskaber, byggefirmaer og mange private kunder i hele Storkøbenhavn. Norh Maler Amager udfører også entreprise opgaver der vi kan tilbyde både el og tømrer entreprise. Læs mere her.

Kreativt maleri – din lokale maler Amager udfører alt i malerarbejde

Vi er her når du skal bruge en malerfirma Amager. Norh Malerfirma Amager – Gode priser og høj kvalitet
God pris uden at gå på kompromis, høj kvalitet hver gang. Vores malersvende har arbejdet som malerfirma Amager for enkeltpersoner og virksomheder i mange år. Og vi som virksomhed har altid været afhængige af tilfredse kunder som vores bedste marketingkanal. 

Ved at lægge stor vægt på kundepleje og kundernes ønske og altid gøre det lille ekstra, sikrer vi gentagne kunder. Når man maler huse eller lejligheder, er der flere ting, man skal overveje. Dels for at sikre, at du bruger den rigtige farve, så farven matcher den måde, du ønsker, at slutresultatet skal se ud. Selvfølgelig er det også vigtigt at være helt sikker på, hvilken slags farve du vil bruge, så du ved, at den matcher det samlede billede. Og ikke mindst giver et holdbart resultat.

Vi giver selvfølgelig gerne nogle tip på trende og hvad der passer godt sammen

Emmeline, Amager

"Perfekt resultat!

Bruge Norh maler Amager i september sidste år. Jeg skulle flytte ind i ny lejlighed og ville have den sat i stand inden. Resultatet blev så lækkert, perfekt” Tak Norh”