Malerfirma København

Maler København til Privat og erhverv

Uanset hvad du skal bruge en maler København til så kan vi hjælpe. Bliv fri fra stress, med at stå med et malerprojekt alene. Vi består af et team professionelle og erfarne Danskemalere, som går op i leverer højeste kvalitet hver eneste gang. Vi elsker at male og at gøre gammelt og slidt til nyt og flot igen. 

Norh maler københavn din lokale malerfirma Kbh

Malerfirma København

Vi udfører alt i Maling til alle kunder det skal bruge en maler København. For os er opgavens størrelse og beliggendehed ligegyldigt.

Planlægning

Vi kan sørge for hele dit byggeprojekt, da Norh maler København er en del af Norh. Det betyder at vi har både tømrere, elektriker og låsesmede bland andet på holdet.

Rådgivning

Vi både vejleder og giver rådgivning til kunder der bruger sig af Norh malerfirma København. Vi rådgiver i alt maling og tapetsering samt gulvafslibning.

Ydelser hos Norh Maler København

Stor udvalg af ydelser hos Norh malerfirma København

Trappeopgang maler København

Overvejer du at renovere trappeopgangen? Ved at male igen, male og renovere din trappe på en tankevækkende måde skabes både velvære og en højere værdi på ejendommen. Og dermed de enkelte ejerlejligheder på Bbr. Ved renovering af trapper er det meget vigtigt at se på alle detaljer og samle dem til en helhed. Vores byggeentreprenør har lang erfaring med renovering og maling af trappeopgang. Sammen med dig gennemgår vi hvad der skal adresseres udover farvelægning og maling. Det kan f.eks, være en ændring af elog inventar, trapperum, tæppe, elevatorarmaturer, sikkerhedsdøre og mere. Baseret på dine ønsker forbereder vi derefter et forslag til farveskema og bud.

Facade og Vinduer malerfirma København

Forurening i luften sammen med et meget varieret klima betyder, at der er meget pres på vinduer og facader i vores land. Norh malerfirma København kan hjælpe dig. Så du har de rette betingelser for, at dine facader forbliver smukke i lang tid. Som med alt maleri er det vigtigt at tænke igennem farveskemaet, farver opleves på en helt anden måde, når de kommer op på en stor overflade. Vi maler facader og vinduer på både lejlighedeejendoms og villaer. Vi maler facader af træ, gips, plader og beton.

Renovering og Nybyggeri

Vi har lang erfaring med at male nye og ombygge projekter. Vi skræddersyr vores teams og er nysgerrige efter at prøve nye arbejdsmetoder og produkter. For at gøre malerprocessen endnu mere effektiv i samarbejde med dig som kunde. Og vi gør med glæde samarbejdsprojekter / partnerskaber i endnu flere projekter. Det bedste er, når vi kan komme tidligt ind, så vi kan sikre, at det er det rigtige team, og at vores erfaring kan udnyttes i planlægningen.

Norh maler københavn hjælper dig med dit næste malerprojekt!

Hvilken stil? Norh Malerfirma København rådgiver


Et gennemtænkt farveskema er Alfa Omega i hvad der skal males! Norh malerfirma farver alt fra trapperum, kontorer, hospitaler, skoler, børnehaver, butikker osv. Ved hjælp af et gennemtænkt farveskema fra Flugger øger vi trivsel, øger værdien, øger salget. Eller hvad du end ønsker at opnå med farveskemaet! Når du farver, er der mange ting, du skal overveje. Tex. i farven på ældre trappeopgange er ejendommens arkitektoniske historie. En anden vigtig del, det kan også være egenskaber, der er beskyttet klasse, der kræver ekstra indsats. Når man maler kontorer, hospitaler, skoler, børnehaver, kan det være meget forskellige ting at overveje. Bør det farves for at skabe trivsel, ro, handling, innovation eller hvad er det, du som kunde ønsker at opnå?

Tapetsering, hvilke tapeter?


Skal du have tapetseret et eller flere rum, så er Norh Malerforretning klar til at hjælpe dig. Vi står også klar til at rådgive dig om, hvilken type tapet der passer sammen med dine vægge og indretning Osv.
Et malerfirma København det kan klare at tapetsere.
Vi  du skriver til os svarer vi som regel indenfor 24h, tilbud på maler arbejde er altid gratis via vores kontakt formular og 100 % uforpligtigende. Tøv ikke med at kontakte os. 

Maler København til både privat og erhverv. En maler firma som udfører arbejde i hele Storkøbenhavn.

Jana, Vanløse

"Perfekt resultat!

Norh maler København renoverede hele min lejlighed inden jeg skulle sælge den. Det har været den bedste investering i mit liv. Tak Norh”