Her Kører Norh Maler Østerbo

Norh Maler - Din Malerfirma På Østerbro

Storkøbenhavn Og Omegn.
Vi er et malerfirma, der har værksted i hjertet af København, og vi udfører malerarbejde i hele Storkøbenhavn, men naturligvis også i områderne undefor København,så hvis du leder efter maler Østerbro eller maler København er vi interesseret i at hjælpe dig med dit malerjob.
Vores malere har meget lang erfaring med at arbejde på Frederiksberg, Amager, Nørrebro, Valby Osv. hvor vi renoveret og malet
villaer, lejligheder som store industrielle ejendomme. Norh Maler Østerbro arbejder med både store byggefirmaer og private.

Maler Østerbro, malerfirma København Ø.

Tapetsering Østerbro

Måske kigger du efter en tapetserer Østerbro? Maler Østerbro står altid klar med tapeter til din, Vi udfører jobbet på en kvalitetsmæssigt professionel måde.

Renoverings Maler Østerbro

Norh Maler Østerbro har flere års erfaring med renovering af lejligheder og huse,leverer altid højeste kvalitet. Vi udfører alle former og varianter af renovering og malerservices på Østerbro til gode priser.

Skræddersyede Maler Løsninger

Uanset hvad du skal bruge en maler Østerbro til så kan vi skræddersyr læsninger til dig og det skal skal bruge. Norh Maler Entreprise er en bygentreprise med elektriker og låsesmed bland andet.

Maling og Tapet hos Norh Maler Østerbro

Læs Her Om Hvad Vi Kan Tilbyde Vores Kunder På Østerbro

Norh Maler Østerbro maler alt fra undendørs til indendørs malning. Tapetsering hos Norh Maler Østerbro. At få tapet på en pæn måde kræver tid og viden. Vi hos Norh Maler Østerbro har lang erfaring med at arbejde med tapetsering. Og når du får hjælpe af os, sørger vi for, at du får et professionelt og bæredygtigt og holdbart resultat. Vores medarbejdere hos Norh Maler Østerbro har de nødvendige færdigheder til perfekt underarbejde. Undertiden må væggen muligvis males, inden lys tapet kommer på, er noget vi kan hjælpe med på en billig måde.

Underarbejdet er alfa omega og giver et perfekt slut resultat

For at tapet skal sidde perfekt, kræves et godt forarbejdet forarbejde. Når du ansætter Norh Malerfirma Østerbro, kan du altid forvente et perfekt resultat, uanset tilstanden på væggene, som vi tapeter. Om nødvendigt sørger vi for, at gamle vægbeklædninger fjernes. Før vores malere Østerbro begynder at opsætte dine nye tapeter, sørger de for, at underlaget er fast og jævnt. Hvis væggen er meget ujævn, er vi muligvis nødt til at udvide den.

Hvad koster malerarbejde? Læs om maler Østerbro priser her

Tapetsering til en god pris. Forfriskende væggene med et nyt tapet er en hurtig og billig måde at forny sit nye eller sit gamle hjem på. Et smukt mønster eller ny frisk farve på væggen kan ændre værelset og arealernes udseende meget. 

Norh Maler Østerbro har mange ansatte og dygtige malersvende ansatte til en god time pris. Og de deler gerne deres viden og kan rådgive om den type tapet eller maling, der passer til det rum, du ønsker at forny. En anden af de ting, der vores kunder sætter pris på udover prisen , er et serviceydende team af malersvende. 

Når du kontakter os, svarer de med stor glade på alle dine spørgsmål og fortæller, hvordan vi kan håndtere dit projekt. Vi kan også give dig referencer og vise tidligere arbejde, som vi har udført. Så at du kan føle dig ekstra tryg med dit valg af maler Østerbro.

Norh Maler firma Østerbro din lokale maler København Ø

 

Vi har også en Maler Østerbro. Struktur maler Østerbro og maler københavn Ø. De forskelige ydelser du kan få hos Norh Maler Østerbro. Norh Maler Østerbro hjælper vores kunder med mange forskellige ting bland andet maling af facader, lofter, vægge, vinduer.

Også køkkenmaleri maling af køkkenskodder, tapet samt renovering af vinduer, maling af døre eller og andet snedkeri. Norh kan også klare det meste indenfor renovering af lejligheder og huse. Norh Maler Østerbro forlader ikke tilfældigt alt malearbejde forud for et meget grundigt med selve underarbejde. Og selvfølgelig har vi også garanti op vores malerarbejde, vi har altid 2 års garanti på alle vores maler job. 

Efter afslutningen af arbejdet foretages en kontrol sammen med dig, hvor alle mulige fejl rettes. Vores mål er, at alle vores kunder skal føle sig tilfredse med at have ansat vores firma, og at de kan anbefale os.

Eksempler på maleri, vi udfører: Indvendig maleri, tapetsering, renovering
Udvendig maleri af alle typer facader. Industrielle belægninger, lakering af køkkenskabe,møbler.Kontortilpasninger, trappemaling og ombygning.
Bygning Maleri. Vindue Renovering


Går du og overvejer en facede maling? Norh maler Østerbro liste på 10 gode tips om det her


1. Hvornår er det bedste tidspunkt at male facaden?
Svar: Det bedste tidspunkt er at male i maj eller juni, helst inden sommeren.

2. Hvor varmt skal det være?
Svar: 20-23 grader er ideel, undgå frostede nætter og varme sommerdage med direkte sollys. Temperaturen bør ikke være under 7 grader.

3. Hvor meget koster det at male facaden?
Svar: Det afhænger naturligvis af husets farve og størrelse. Men hvis du maler dig selv, koster det mellem 12.000 og 30.000 dk.

4. Hvilken farve skal jeg vælge?
Svar: Du skal vælge den farve, huset er malet med før. Hvis du er i tvivl, skal du bede din farveforhandler om at komme ud og inspicere facaden.

5. Hvilke forskellige farver er der?
Svar: Linoljemaling, der trænger langt ind i træet og får den til at aldres smukt. Smid maling er vandbaseret og billig. Slammaling kan kun males over med slammaling eller direkte på ubehandlet træ.

Lasyr synliggør træets smukke årer og tekstur, men den farve kan ikke bruges på facader, der tidligere var malet med dækmaling.

Akrylmaling har en lang holdbarhed på op til 16 år og en kort tørretid, men kan føles som en film på træet og give et plastisk indtryk. Hvis du en gang har malet med akrylmaling, kan du ikke male med en anden farve.

Alkydmaling har en nærende effekt, men ikke så langvarig som andre farver.

6. Hvilket forarbejde skal der udføres?
Svar: Ud over at dække vinduer og døre, er du nødt til at beskytte områder omkring huset, såsom gårdhave og gårdhave. Glem heller ikke at beskytte blomster og rabatter. Vask facaden med fasadevask eller grov rengøring i henhold til instruktionerne. Lad facaden tørre ordentligt.

Hvis facaden er inficeret med skimmel og alger, skal denne vaskes med skimmel og algevask. Skrap derefter flækkende maling og revn revne i facaden. Børst støv væk fra facaden. Olieendetræ med imprægnerings olie og grunder derefter dele, der er i dårlig stand. Kontroller også, om den maling, du maler med, kræver grundmaling.

7. Hvordan ved jeg, at træet er tørt nok?
Svar: Brug en fugtighedsmåler, træet skal have et fugtighedsindhold på mindre end 15 procent, før du kan begynde at male.

8. Hvor lang tid tager det at male en facade?
Svar: Tæl i to uger, hold styr på vejret, så de maler, når det er stabilt.

9. Hvad skal jeg tænke på, når jeg maler?
Svar: Læs instruktionerne omhyggeligt for den farve, du skal arbejde med. Mal derefter facaden ovenfra og ned, og sørg for, at malingen dækker overalt. Mal altid dækfarven to gange, og tilpasse værktøjerne til den type maling, du maler med. Ofte skal du arbejde med både børste og rulle.

10. Hvad med sprøjtemaling?
En malings sprøjte er effektiv, men den spreder malingen, så du er nødt til at maske vinduer og overflader rundt omkring og det førarbejde tager også lang tid. Gem en del af farven, så du nemt kan kontrollere, hvilken farve du har arbejdet med.

Maler Østerbro, din lokale malerfirma København Ø

Norh Maler Østerbro Bedste Tips Til Maling


Rækkefølge
Mal i den rigtige rækkefølge Hvis du skal male både væg og loft i et rum, skal du altid starte med loftet. Efter loftet males væggene, mens tømrer indendørs som lister, paneler og rammer sidst males.

Mal 1 væg ad gangen
Sørg for at male våd-i-våd, dvs. mal en væg ad gangen, så farven altid er våd, mens du arbejder. Så du får et konsistent og pænt resultat. Husk at fundamentvægge og lofter med et forankrings fundament, inden du maler, så farven klæber optimalt.

Start med Loft
Start med at male alle hjørner med en pensel, så du kan blive bedre ved rullen Derefter ruller du penselstrøgene med en lille rulle Vælg en bred rulle til resten af ​​taget og læg den helst på en teleskopisk aksel, der letter arbejdet fra spand til tag Mal hele taget 1-2 gange efter behov. Lad malingen tørre i henhold til instruktionerne på spanden Tip: Husk at male væk fra lyset. Det betyder, at du starter fra det største vindue i rummet og maler mod rummet i samme retning. Så du undgår nuanceforskelle.

Maling af Vægge
Start med at male alle kanter med en pensel Maling omkring varmeelementer og ved elektriske kontakter, rammer, paneler, lister osv. med en pensel Derefter ruller du penselstrøgene med en lille rulle Rul derefter hele væggen med en stor rulle – helst våd-i-våd. Hvis væggen er større, anbefaler vi, at du er to, der maler, hvis du vil male våd-i-våd, som i videoen Hvis du er alene, maler du kun kanterne så langt, at du stadig kan male med den store rulle, mens farven stadig er våd Mal hele væggen 1-2 gange efter behov. Lad malingen tørre i henhold til instruktionerne på spanden

Norh maler Østerbro, København Ø, en malerfirma i hele storkøbenhavn.

Jana, Vanløse

"Perfekt resultat!

Norh maler København renoverede hele min lejlighed inden jeg skulle sælge den. Det har været den bedste investering i mit liv. Tak Norh”