Maler Nørrebro

Norh Malerfirma Nørrebro

Søger du en maler Nørrebro? - Så er du kommer det rette sted Norh malerfirma Nørrebro udfører alt af malerarbejde på Nørrebro

Vores dygtige håndværker og malere vil hjælper dig med at få det som du ønsker. Norh maler Nørrebro tilbyder professionelle tjenester inden for maler, gulvslibning og tapet i hele København. Norh Maler Nørrebo og vores dygtige malersvende hjælper dig med at male om trapper og villaer, slibe trægulve og tapetsere soveværelset. Vi tilbyder alt sammen inden for maling og gulvbelægning, og alt sammen med dig som kunde i fokus.

Maling med den lille ekstra og det perfekte slutresultat

Vil det være tid til at male igen? Norh malerfirma Nørrebro vil sammen med vores malere påtage os alle typer malearbejde. Alt fra udvendig facademaleri til indedørs i stuen. Norh maler Nørrebro maler vinduer og døre, facader, ny produktion, renovering, restauranter osv. Det er vigtigt for os at være lydhøre, så resultaterne kommer så tæt på din vision som muligt. Derfor er Norh maler Nørrebro altid tilgængelige for spørgsmål og refleksioner. Hos os, vores håndværkere og vores malersvende, får du de nødvendige færdigheder og værktøjer til at omdanne dit hjem til en helt ny oplevelse. Og vi giver ikke op, før du som kunde er 100% tilfreds!

Norh maler Nørrebro; vores mål er altid at have 100% tilfredse kunder

Vores mål er altid at have 100% tilfredse kunder og altid at levere den bedst mulige service og resultat. Vi mener at vi er et naturligt valg til din renovering. Hos os får du maling i høj kvalitet og vi bruger os af Flugger. Vores malere har lang viden og erfaring og alle er udlærte malersvende.

INGEN PROJEKT ER FOR LILLE OG INGE ER FOR STORT TIL OS HOS NORH MALERFIRA NØRREBRO

Vores filosofi er baseret på at levere fremragende kvalitet og ægte malerglæde. Med ambitionen om at give dig et smukt resultat, som hele malerbranchen ville være stolt af. Vores professionelle maler Nørrebro er naturligvis omhyggelige med det afgørende underarbejde. Og grundelige til at dække alle overflader der ikke skal males, så dine vægge får en fin finish uden at ridse. Fasade maleri på villaen, tapetsering af stuen eller maling af vinduer og døre, hvad kan vi ellers gøre for dig?


Vi er eksperter i tapetsering

Vores erfarne og behagelige malersvende hos Norh maler Nørrebro arbejder i hele Storkøbenhavn. Med dets omgivelser og hjælper dig med at tapetsere.

Mange mennesker spekulerer på, hvad det koster at ansætte en god malerfirma Nørrebro. Det bliver ofte ikke så dyrt, som du måske tror. Vi siger normalt, at det lønner sig at hyre os, fordi du ikke selv skal udføre jobbet og også altid få et professionelt resultat, når du køber vores service. Og det går hurtigt når vi på Norh Maler Nørrebro arbejder.

Og du, du behøver derfor ikke at leve længe i det kaos, der ofte opstår i rummet, fordi vi gør arbejdet hurtigt og effektivt.

GRATIS TILBUD HOS NORH MALER NØRREBRO

Vi giver dig et prisforslag inden for en arbejdsdag og snart er dit værelse blevet endnu mere hyggeligt. Anmod om et tilbud her.

Send nogle billeder og beskriv, hvordan du vil have din personlige væg eller værelse til at se ud. og du vil hurtigt modtage et tilbud eller en anmodning om flere oplysninger fra os, med pris.

Så snart du har accepteret tilbudet, kan vores malersvende planlægge arbejdet sammen med dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi har samarbejde med Norh entreprise og Norh sikring. Søger du f.eks. låsesmed så kan du finde det her;

Låsesmed Nørrebro

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Norh maler Nørrebro har forsket lidt i maling

Maling af et rum kan koste 2.000 eller et par hundrede kroner afhængigt af den farve, du vælger. Testfakta en svensk test site har sammenlignet kvalitet og dækning af almindelig hvid vægfarve.

En 10-liters dåse med almindelig hvid vægmaling koster mellem 1.000 kr og 1.200 kr i en specialiseret malings forretning. I stormagasinerne til lave priser kan du købe den samme mængde maling for under 400 kr. Så hvad adskiller virkelig dyre og billige farver? I nogle tilfælde er der overhovedet intet. I det mindste ikke med hensyn til farvedækning, modstand mod ridser og hvor lette de er at tørre af, viser et test af 7 forskellige mærker.

Hvis man ikke har til dagligt med maling at gøre er det svært at bedømme forskel – tror vi på Norh maler Nørrebro

-Hvis man kun ser på disse aspekter, er der ingen større grund til at købe nogen af ​​de dyrere mærker, siger testleder  der udførte testen. Testen anvendte gipsplader i samme størrelse, som laboratoriet først malede en sort linje. Linjen blev derefter malet med de forskellige farver. Og efter hver strygning blev der foretaget en vurdering af dæknings evne. Efter den første strygning var der ingen af ​​farverne dækket, efter den anden strygning var der stadig to farver, der overhovedet ikke dækkede. I mens fem mærker delvist. Efter tre lag maling dækkede alle lige så godt.

Ingen farve dækkede ved første omgang og det er fuldt normalt

Her kunne de faktisk se en bestemt forskel, hvor et par af de billigere farver dækker lidt bedre. På samme tid var der ingen farve, der fuldstændigt dækkede linjen efter to lag, siger testeledern. Dækningen blev også testet af laboratoriet for at undersøge. Hvor gode de forskellige farver er til at skjule forskellige typer pletter med et lag farve. Pletterne kom fra fedt, kaffe, rødvin, tomatsauce og sved. Ingen store forskelle blev fundet, men laboratoriet var i stand til at etablere en ting.

Endnu bedre ville det være, hvis pletterne kunne vaskes fuldt væk og ikke behøvede at males over

Her var alle mærker lige så gode eller dårlige afhængigt af typen af ​​pletter.

– Kaffe og rødvin skal man passe på. Det er ikke muligt at vaske eller male over en enkelt gang. Ellers tror testlederen, at alle får opfører sig godt og ikke frigiver nogen farve, når man vasker væggen, siger han. Endelig vurderede laboratoriet overfladen på det formalede gipsplade for at se. Om det endelige resultat i sig selv adskiller sig.

3 personer i alt, der vurderede overfladen i skarp belysning

Og de kunne ikke se, at nogen farve havde en finere overflade end en anden. Baseret på selve testen er det således muligt at tjene tusinder af vælge en billigere farve. Et 15 kvadrat værelse koster over 1600 kr, hvis du bruger Flüggers dyreste tofarvede maling.

– Du har testet tre vigtige aspekter af indendørs farve. Testen siger dog intet om ting som holdbarhed over tid eller hvor godt farven fastgøres til forskellige typer materialer.

Norh Maler Nørrebro Konklusion;

Som erfaren maler Nørrebro ved man dog at kvalitets maling holder meget bedre en billig maling.

 

  • (+45) 22 22 28 68
  • kontakt@norhmaler.dk
Malerfirma Nørrebro maler lejligheder i København N.

Få tilbud af Norh maler Nørrebro

Indhent et ganske gratis og nemt tilbud hos Norh malerfirma Nørrebro gennem kontaktformularen her på siden – vi vender tilbage ved første givende lejlighed.