Malerfirma Kastrup og Tårnby

Norh Malerfirma Kastrup

Hvis du kigger efter maler Kastrup, er du kommet det rette sted. Norh Maler Kastrup har sin base på Amager og Vesterbro. Norh maler Kastrup har meget erfarne malere og kan påtage sig både store og små projekter.

Maler vinduer hos Norh maler Kastrup.

At male eller at ikke male?

Stor udvalg af Maler ydelser hos Norh maler Kastrup

Der er mange grunde til at male igen indendørs såvel som udendørs. Ved det rigtige farvevalg bliver overfladen æstetisk behagelig. Det bidrager til, at omgivelserne opfattes som mere indbydende, hvilket øger trivsel og velvære for os.

Af miljømæssige og omkostningsmæssige årsager er det åbenlyst vigtigt ikke at male alt for ofte. Men før eller senere er det jo nødvendigt at male igen. Godt udført malearbejde forlænger levetiden på overflader markant. I mens indendørs overflader bliver mere modstandsdygtige mod slid, støv og snavs. Derudover øges den økonomiske værdi af ejendommen.

Hvem er vi på Norh Maler Kastrup?


Hos Norh maler Kastrup udfører vi alle slags malerarbejder. Vi tager os af alt fra facader til detaljer, såsom vindues maling, marmorering, udsmykning osv. Norh malerfirma Kastrup tilbyder også hjælp og support i farveskemaer. Og giver råd om ældre overfladebehandlinger samt tapet og renoverer vinduer samt trappeopgange. Norh malerfirma Kastrup udgangspunkt er i samarbejde med dig. At vælge farver og andre materialer, der forskønner og giver objektet lang holdbarhed.

Hos Norh Malerfirma Kastrup går vi meget op i kommunikation


Skulle vi opdage behov i løbet af arbejdet, som vi ikke selv kan løse, kommunikerer vi med andre kyndige håndværkere, som tømrere, og elektrikere. Norh maler Kastrup har et tær samarbejde med Norh Entreprise.

Vi udfører arbejde for byggefirmaer såvel som boligselskaber og private. Vi er specialiserede i at arbejde i kulturelt værdifulde miljøer. Vi går meget op i god kommunikation og ansvar. Vi har omkring 15 håndværkere og arbejder hovedsageligt i og omkring i Storkøbenhavn.

Malerfirma Valby og omegn.

Miljøpolitik hos Norh Maler Valby

Vores udgangspunkt er at udføre vores arbejde med så lidt indflydelse på miljøet som muligt. Derudover lægger vi stor vægt på at minimere virkningen af ​​de farvestoffer og opløsningsmidler der findes. Derfor bør vi altid:

  • Følge de love og regler, der blandt andet gælder for miljøbeskyttelse
  • Arbejd til dagligt forebyggende for at reducere miljøpåvirkningen
  • Økonomi med ressourcer og energi
  • Begræns mængden af ​​affald, og sørg for, at alt affald sorteres korrekt

  • Reducer brugen af ​​produkter med opløsningsmidler
    Informer medarbejderne om miljø
  • Tilskynde og opmuntre vores medarbejdere til at tage en aktiv del i vores miljøarbejde
  • Arbejd kontinuerligt med opfølgnings arbejde.

Hvis du ønsker et tilbud fra os han du få det hurtigt og nemt igennem vores kontakt formular her.

Maler Kastrup maler alt til privat og erhverv

Tim, Kastrup

"Perfekt og praktisk!

Fik maler min lejlighed og lavet el, et og samme sted. Super praktiskt!”