Maler Kastrup

Norh Malerfirma Katrup

Hvis du kigger efter maler Kastrup, er du kommet det rette sted. Norh Maler Kastrup har sin base på Amager og Vesterbro

Norh maler Kastrup har meget erfarne malere og kan påtage sig både store og små projekter.

At male eller at ikke male?

Der er mange grunde til at male igen indendørs såvel som udendørs. Ved det rigtige farvevalg bliver overfladen æstetisk behagelig. Det bidrager til, at omgivelserne opfattes som mere indbydende, hvilket øger trivsel og velvære for os.

Af miljømæssige og omkostningsmæssige årsager er det åbenlyst vigtigt ikke at male alt for ofte. Men før eller senere er det jo nødvendigt at male igen. Godt udført malearbejde forlænger levetiden på overflader markant. I mens indendørs overflader bliver mere modstandsdygtige mod slid, støv og snavs. Derudover øges den økonomiske værdi af ejendommen.

Hvem er vi på Norh Maler Kastrup?

Hos Norh maler Kastrup udfører vi alle slags malerarbejder. Vi tager os af alt fra facader til detaljer, såsom vinduesmaling, marmorering, udsmykning osv. Norh marlefirma Kastrup tilbyder også hjælp og support i farveskemaer. Og giver råd om ældre overfladebehandlinger samt tapet og renoverer vinduer samt trappeopgange. Norh malerfirma Kastrup udgangspunkt er i samarbejde med dig. At vælge farver og andre materialer, der forskønner og giver objektet lang holdbarhed.

Hos Norh Maler Kastrup går vi meget op i kommunikation

Skulle vi opdage behov i løbet af arbejdet, som vi ikke selv kan løse, kommunikerer vi med andre kyndige håndværkere, som tømrere, og elektrikere. Norh maler Kastrup har et tær samarbejde med Norh Entreprise.

Vi udfører arbejde for byggefirmaer såvel som boligselskaber og private. Vi er specialiserede i at arbejde i kulturelt værdifulde miljøer. Vi går meget op i god kommunikation og ansvar. Vi har omkring 15 håndværkere og arbejder hovedsageligt i og omkring i Storkøbenhavn.

Miljøpolitik

 
Vores udgangspunkt er at udføre vores arbejde med så lidt indflydelse på miljøet som muligt. Derudover lægger vi stor vægt på at minimere virkningen af ​​de farvestoffer og opløsningsmidler der findes. Derfor bør vi altid:
 
Følge de love og regler, der blandt andet gælder for miljøbeskyttelse
Arbejd til dagligt forebyggende for at reducere miljøpåvirkningen
Økonomi med ressourcer og energi
Begræns mængden af ​​affald, og sørg for, at alt affald sorteres korrekt
Reducer brugen af ​​produkter med opløsningsmidler
Informer medarbejderne om miljø
Tilskynde og opmuntre vores medarbejdere til at tage en aktiv del i vores miljøarbejde
Arbejd kontinuerligt med opfølgningsarbejde.
 
Hvis du ønsker et tilbud fra os han du få det hurtigt og nemt igennem vores kontakt formular her. 
  • Krimsvej 11F 2300 København S
  • (+45) 22 22 28 68
  • kontakt@norhmaler.dk
Norh maler kastrup udfører alt i maling

Få gratis tilbud af Norh maler Kastrup

Ring til os og få et hurtigt estimeret tilbud, eller udfyld formularen her på siden så venter vi tilbage til dig ved første givende lejlighed