Hvad koster en maler

Hvad koster en Maler? Maler, timepris og pris

At leje en maler til at male huset, facaden, væggene indendørs eller måske skuret behøver ikke at være så dyrt, som man måske tror. Men der er mange forskellige malerfirmaer på markedet i dag, og for at du kan få den rigtige pris, når du ansætter en maler til enten timebaserede eller faste priser.

Maler timepris 2020, hvad koster en maler år 2020

Omkostningerne ved at ansætte et malerfirma varierer afhængigt af hvad du bot. I større byer som København og Aarhus kan du forvente, at en maler modtager op til 580 DK i timen for løbende arbejde. Dette kan dreje sig om at male huset (udendørs maleri), male de indvendige vægge eller måske male et plademetal. Loftmaling kan normalt være dyrere end andre maleriprojekter. Hvis du bor i en mindre by, kan du finde malerfirmaer, der opkræver mellem 350 og 500 DKi timen.

Hvad koster det så at hyre en malerfirma?

Ofte vælger du et forudbestemt beløb som betaling til en maler for hans tjenester, eller du lader maleren estimere, hvor mange timer det tager for f.eks. male facaden, og derefter betales en timesats. Hvilken rimelig timepris der varierer afhænger af mange forskellige faktorer, men et sted mellem DK 300 – 600 DK er normalt timepriser for malere.

Dette påvirker timeprisen på hvad en maler koster: Hvad koster en maler, se her;

Vær i det land, du bor. For eksempel er malere i København ofte lidt dyrere end på mindre steder.

 • Hvor godt du forhandler med maleren.
 • Omfanget af det job, som du ansætter maler til – der er forskel mellem maling af huset og maling af vinduer.
 • Hvis maleren er specialiseret eller har særlig viden, der er relevant for jobbet, er en højere timepris naturlig

  Hvad koster en maler så?

  Hvad koster det at ansætte en maler til et normalt malerjob? Lad os sige, at vi vil male huset igen dvs. selve facaden. Du kontakter forskellige malere, og det bedste tilbud siger, at de opkræver en timepris på DK 450 inklusive moms. De estimerer, at arbejdet vil tage 40 timer. Dette giver de samlede omkostninger ved maling af huset på 18.000 DK. Dette er således arbejds omkostninger. Udgifter til materialer og rejser for maleren finder anvendelse, medmindre du selv giver dette.

Sådan du kan sænke prisen for at hyre en malere, sænk prisen på hvad en maler koster

Når du ansætter en maler, her er nogle tip, der hjælper dig med at slippe af sted med en aftale, der er både vellykket og omkostnings effektiv:

1. Kontakt altid og få tilbud fra flere forskellige malere.

2. Anmod om et tilbud på dit job, og match derefter deres pris til hinanden. Prisen er naturligvis ikke den eneste faktor, der er vigtig, når du ansætter maler, men du har chancen for at forhandle både fast pris og timepris. Malere generelt sætter også pris på en kunde, der tager sig tid og sørger for, at alt er klar, før kontrakter underskrives og arbejdet begynder.

3. Før du underskriver en kontrakt, er det vigtigt at være klar med maleren om, hvad der er inkluderet i den pris, du betaler for at få huset om malet. Er materialer inkluderet? Skal maleren rive tapet af eller lave ekstra arbejde som at fylde store huller osv.? Kan uforudset udgifter dukke op?

Liste over forskellige maleopgaver;

Her er en omfattende liste over de mest almindelige typer job, som du generelt kan leje et malerfirma for at få hjælp til:

 • Brandmaleri
 • Dekorativ maleri
 • Epoxybelægning
 • Facade Maleri
 • Nymalning
 • Forskellige former for sprængning
 • Fyldning
 • Tapetsering
 • opsætning af væv
 • Vedligeholdelse / reparation indendørs

Norh Maler giver dig gerne en fast og god pris. Kontakt os her for at komme i kontakt med en maler og få et maler tilbud.

Vil du gerne fordybe dig mere i maler priser, for eksempel så svar på prisen per kvm, så kan du læse mere på denne side: om maler priser

Søg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *