Male selv køkkenlåger, Gør det selv guide; male om køkkenlåger

Maling af køkkenlåger – en guide til at male om køkkenlåger

Forberedelserne er super vigtige når du skal male om køkkenlåger

Det lyder kedeligt og føles endnu mere kedeligt, men gode forberedelser er meget vigtig. Sørg for at dække alt, hvad du ikke ønsker at risikere at få farve på,  blive dækket af pap, masker forsigtigt alle kanter og hul! Det føles som en evighed, men det er værd sin tid til sidst. Husk også at rengøre alle overflader, du skal male med malervask eller grundrens. Især i et køkken, der kan være fuld af fedt fra tidligere madlavning.

Mal lofter, vægge og andre overflader

Efter at alt blevet omhyggeligt maskeret og dækket med pap og plast, maler vi loftet. Taget føltes temmelig hvidt og pænt, men det er de oftest ikke. Hvilken man ser ved første omgang farve. 

Efter at loftet er klart, kan du begynde at male resten. Arbejde parallelt med vægge og køkkendøre, hvis i er flere om arbejdet. Det vanskeligste er så sandsynligvis at passe på og ikke kollidere med hinanden.

Hvis du har plads, skal du tage køkkenlågene ned når du skal male om køkkenlågerne

Hvis du har plads anbefaler vi, at du tager ned køkkenlågene inden du maler dem. Det er lidt vanskeligt at få adgang til nogle steder hvis man ikke gør.  Arbejder går meget hurtigere og nemmere job hvis man tager dem ned.

Husk hæftegrunder inden du går igang med at male køkkenlågende

Det hjælper farven med at klæbe bedre. Vær lidt ekstra forsigtig, så du får hæftegrunder overalt.

Farve valg af maling af køkkenlåge

Afhængig af hvor fyldig farven er, eller hvor stor forskellen mellem de gamle og nye farver er, kan der være behov for flere lager. Jo mere ens din farve eller jo mørkere nuance farven har jo færre lager af farve er nødvendigt.

Skru håndtagene ud af køkkenlågende og montere dem igen når farven tørret

Dette skal du regne med tager lidt tid da de plejer af være mange. 

Og så er det faktiske malerarbejde afsluttet, og du er klar med at male om køkkenlåger og fået dig et nyt opdateret køkken, som mange gange faktisk føltes som et nyt køkken. 

Hvis du skal stå for materialer osv. selv vil en pris omkring 3000-5000 danske kroner være prisen. Vi hjælper også gerne dig med at male hvis du vil være fri fra arbejde og planering. 

Norh maler er en erfaren maler der tit er ude ved kunder i Storkøbenhavn for at male om køkkenlåger. Vi glædes os til at høre fra dig hvis du ønsker hjælp med at renovere din gamle køkken. Norh maler er en del af Norh som består af en serie af håndværkere heribland tømrere, elektriker og låsesmede

Vi kan derfor stå for hele dit projekt. Alt du behøver er at ringe til os og læne dig tilbage. og efterfølgende lade os gøre alt arbejde.

Hvis du skal bruge nogen andet til din renovering som vi ikke kan tilbyde dig så har vi et samarbejde med Niipit, som er en markedsplads der tilbyder det meste indenfor bolig og heribland renovering.  

 

Søg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *