Et telefon nummer til næsten alle dine håndværkere

Få hjælp til styring af dit byggeprojekt

Nogen gang så kan det være uoverskueligt at have igang i et byggeprojekt selv. Særlig hvis det drejer sig om en renovering. Du skal måske bruge en maler, en tømrer, en murer og en elektriker til en opgave. Når man ikke har prøvet at lede et byggeprojekt før, så kan det være svært at få den rette mand på, på det rette tidspunkt.

Alle vi der arbejder på Norh kender vi dette godt. Derfor har vi valgt at samarbejde med forskellige underleverandører indenfor de forskellige fag, der kompletterer dem opgaver vi selve ikke kan løse. Det eneste vi ikke kan tilbyde på Sjælland er en murer, men det kan du måske finde her; Murere på Sjælland.

Lad vores erfarne byggeledere hjælpe dig!

Hos Norh har vi en erfaren byggeledere, der tager sig af projekter for kunder. Byggelederen søger for al kommunikation mellem dig og alle de forskellige håndværkere.

Som nævnt ovenfor som eneste håndværker og opgave Norh ikke kan tilbyde idag er en murer (det kommer måske på et tidspunkt). På denne side kan du måske finde dig en god murer til dit murer projekt.

Nemmere at holde styr på dit budget

Når du bruger kun et enkelt firma til at væretage de fleste af dine opgaver så er det nemmere at holde øje med økonomien. Da tilbudet kommer fra et og samme stede.  Når du hyrer Norh til et entreprise så udarbejder vi altid faste og gennemsigtige tilbud til vores kunder. Du kan derfor være sikker på at du ikke vil få nogle ubehaglige overraskelser i forhold til økonomien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *