Norh Malers 5 tips til gode investeringer (i hjemmet)

white and turquoise kitchen interior with sink, plant and abstract painting on brick wall

Det behøver ikke være dyrt at investere i hjemmet, her er Norh Malers bedste tips til at forbedre hjemmet, med små midler.

1. Forny og male køkkenlågerne
Er dit køkken funktionelt, med et lidt gammeldags af udseende? I disse tilfælde er totalt renovering unødvendig. At male dem, kan være nok. Kontakt os for tilbud på maling af køkkenlåser.

2. Male dine møbler 
Giv dine budgetmøbler, loppemarkeds fund eller det gamle, slidte møbler nyt liv med lidt maling. Alle kan male om sine møbler om er et enkelt og billigt trick til at forny stemningen derhjemme. 

3. Skifte gardiner og andre tekstiler
Selv simple indretningsdetaljer kan gøre en stor forskel. Ved hjælp af nogle nye gardiner, nye pudebetræk, et spændende badeforhæng eller nyt frisk sengetøj kan du opdatere et helt rum. Og det behøver ikke koste en formue. 

4. Moderniser dine fliser
Fliselægning af køkken eller badeværelse kan være en dyr og tidskrævende affære, især hvis det lige er den æstetiske man ønsker. Men vidste du, at det er helt muligt at male på dine eksisterende flise om? I dag er der rigtig gode og holdbare former af maling på markedet. 

5. Bonus tip: Investerede i aktier
Dette tips fraskiller sig lidt fra de andre, gennem at gøre dig selv klogere på aktier f.eks. aktier på Aktieskolen.com, så kan man lige om lidt tjene penge nok (hvis man er heldig og dygtig) til at hyre et komplet mandskab til enhver forbedring man ønsker i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *