Indendørs og udendørs maling

Danske Malermestrer

Danske Malermestrer i København

Vores danske malere udfører alle typer maleropgaver i København. Vores malerfirma er base er på Vesterbro og udfører ofte opgaver på Vesterbro nære områder som Amager, Frederiksberg, Østerbro osc. Vi har over 25 års erfaring og påtager os store og små maleriprojekter til privatpersoner, virksomheder og boligforeninger.Vi har et bredt kontaktnetværk, der sikrer, at vi kan levere omfattende løsninger problemfrit. Vi ser klare aftaler, garantier og som et selvfølgelig. Vi efterlader gratis tilbud via mail og telefon. Norh forhandler Flugger farve. 

Maler service - Hos Norh Malermestrer København

Et komplet malerfirma København med danske malersvende og  danske malemestrer.
Vi er et mindre og mere personlig malerfirma i Storkøbenhavn, hvor fokus er på kvalitet og tilfredse kunder.
Vi udfører alle typer maleropgaver, indvendigt og udvendigt. Virksomheden drives af Nicolai E. Silver, der har over 15 års erfaring i branchen. Sammen med vores medarbejdere påtager vi os store og små projekter for privatpersoner, virksomheder og lejerforeninger. Vi har et bredt kontaktnetværk, der sikrer, at vi kan levere komplette løsninger problemfrit. Vi går op i  aftaler og garantier .

Vores forretningsidé er meget simple; At altid udføre et overkommeligt og grundigt arbejde af højeste og bedste kvalitet. Vores kunder skal altid være så tilfredse med resultatet, at de med glæde vender tilbage til os.

Kvalitet og vision

Norhs danske maltemestrer har leveret kvalitets tjenester og maler ydelser siden 2015. Vi er et alsidigt malerfirma, og vores tjenester inkluderer for eksempel interiør og udvendig maleri, tapet, designmaleri og vindues maling. Vi udfører alt fra mindre reparations opgaver til større malereparationer og samlede løsninger. Vi har både tømrer og elektriker ansatte i Norh. Så hvis det skal bygget fyld om kan vi hjælpe. 

Vi starter fra Vesterbro og Amager, men er glade for at påtage os opgaver i hele Københavns-området.

Vores klienter er primært privatpersoner, men også virksomheder og byggeherrer.